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Advanced Planning in Fresh Food Industries: Integrating Shelf Life into Production Planning

Advanced Planning in Fresh Food Industries: Integrating Shelf Life into Production Planning
Kataloginformation
Feldname Details
Vorliegende Sprache eng
Hinweise auf parallele Ausgaben 121196135 Buchausg. u.d.T.: ‡Lütke Entrup, Matthias: Advanced planning in fresh food industries
ISBN 978-3-7908-1592-4
Name Lütke Entrup, Matthias
T I T E L Advanced Planning in Fresh Food Industries
Zusatz zum Titel Integrating Shelf Life into Production Planning
Verlagsort Heidelberg
Verlag Physica-Verlag Heidelberg
Erscheinungsjahr 2005
2005
Umfang Online-Ressource (XIV, 240 p. 63 illus, digital)
Reihe Contributions to Management Science
Notiz / Fußnoten Includes bibliographical references (p. [217]-240)
Weiterer Inhalt Introduction; Advanced Planning and Scheduling Systems; Fresh Food Industries; The Fresh Food Industry's Profile Regarding APS Systems; Shelf Life in Fresh Food Industries; Shelf Life Integration in APS-Systems; Shelf Life Integration in Yogurt Production; Shelf Life Integration in Sausage Production; Shelf Life Integration in Poultry Processing; Conclusions and Recommendations
Titelhinweis Buchausg. u.d.T.: ‡Lütke Entrup, Matthias: Advanced planning in fresh food industries
ISBN ISBN 978-3-7908-1646-4
Klassifikation KJMV5
KJMV8
BUS087000
658.5
664.0068/5
330
HD28-70
QR 528
Kurzbeschreibung Production planning in fresh food industries is a challenging task. Although modern Advanced Planning and Scheduling (APS) systems could provide significant support, APS implementation numbers in these industries remain low. Therefore, based on an in-depth analysis of three sample fresh food industries (dairy, fresh and processed meat), the author evaluates what APS systems should offer in order to effectively support production planning and how the leading systems currently handle the most distinguishing characteristic of fresh food industries, the short product shelf life. Starting from the identified weaknesses, customized software solutions for each of the sample industries are proposed that allow to optimize the production of fresh foods with respect to shelf life. The book thereby offers valuable insights not only to researchers but also to software providers of APS systems and professionals from fresh food industries.
1. Schlagwortkette Lebensmittelindustrie
Frischware
Haltbarkeit
Fertigungslogistik
Supply Chain Management
ECR <Management>
1. Schlagwortkette ANZEIGE DER KETTE Lebensmittelindustrie -- Frischware -- Haltbarkeit -- Fertigungslogistik -- Supply Chain Management -- ECR
2. Schlagwortkette Lebensmittel
Frischware
Haltbarkeit
Produktionsplanung
ANZEIGE DER KETTE Lebensmittel -- Frischware -- Haltbarkeit -- Produktionsplanung
SWB-Titel-Idn 264364767
Signatur Springer E-Book
Bemerkungen Elektronischer Volltext - Campuslizenz
Elektronische Adresse $uhttp://dx.doi.org/10.1007/3-7908-1646-9
Internetseite / Link Volltext
Siehe auch Inhaltsverzeichnis
Siehe auch Inhaltstext
Siehe auch Volltext
Siehe auch Cover
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