Shortcuts
 
PageMenu- Hauptmenü-
Page content

Kategorienanzeige

MAB

Thermal processing of food: potential health benefits and risks: symposium ; [DFG-Symposium Thermal Processing of Food: Potential Health Benefits and Risks]
Kategorie Beschreibung
036aXA-DE-BW
037beng‡ger
077v1131909 000
100bEisenbrand, Gerhard ¬[Hrsg.]¬
104bGuth, Sabine
200bSymposium Thermal Processing of Food: Potential Health Benefits and Risks <2005, Kaiserslautern>
204bDeutsche Forschungsgemeinschaft
208bDeutsche Forschungsgemeinschaft / Senatskommission zur Beurteilung der Gesundheitlichen Unbedenklichkeit von Lebensmitteln
331 Thermal processing of food: potential health benefits and risks
335 symposium ; [DFG-Symposium Thermal Processing of Food: Potential Health Benefits and Risks]
410 Weinheim
412 Wiley-VCH
425 2007
425a2007
433 XI, 283 S. : Ill., graph. Darst.
435 24 cm
451bSymposium / Deutsche Forschungsgemeinschaft
501 Vorw., Bericht und Schlussfolgerungen in dt. Sprache
527 Online-Ausg.
540aISBN 3-527-31909-3 Pb. : ca. EUR 119.00 (freier Pr.), ca. sfr 188.00 (freier Pr.)
540aISBN 978-3-527-31909-1 Pb. : ca. EUR 119.00 (freier Pr.), ca. sfr 188.00 (freier Pr.)
551a¬Best.-Nr.¬ 1131909 000
700b|664
700b|664.02
700b|660
700g1271492644 VN 8000
700g1271524724 VN 8100
700g1271524937 VN 8008
700g1271755246 VN 8108
700g1272524566 XE 5205
700g1272057380 ZE 61500
700g127088039X YT 2300
902s 209906030 Lebensmittelverfahrenstechnik
902s 209507950 Thermische Verfahrenstechnik
902s 209184973 Gesundheitsgefährdung
902f 00000057 Kongress
907s 213545098 Thermisches Verfahren
907s 209906022 Lebensmittelverarbeitung
907z |Kongress
012 258975318
081 Thermal processing of food
100 71 339
Schnellsuche