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Culinary Turn: Aesthetic Practice of Cookery (in collaboration with Anneli Käsmayr and in editorial cooperation with Raphaela Reinmann)
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Kataloginformation
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Kataloginformation
Feldname
Details
Vorliegende Sprache
eng
ISBN
978-3-8376-3031-2
Name
Meulen, Nicolaj ¬van der¬ ¬[HerausgeberIn]¬
Wiesel, Jörg ¬[HerausgeberIn]¬
ANZEIGE DER KETTE
Wiesel, Jörg ¬[HerausgeberIn]¬
Name
Käsmayr, Anneli ¬[HerausgeberIn]¬
Reinmann, Raphaela ¬[HerausgeberIn]¬
T I T E L
Culinary Turn
Zusatz zum Titel
Aesthetic Practice of Cookery (in collaboration with Anneli Käsmayr and in editorial cooperation with Raphaela Reinmann)
Verlagsort
Bielefeld
Verlag
transcript Verlag
Erscheinungsjahr
2017
2017
Umfang
1 Online-Ressource
Reihe
Ästhetische Praxis ; 1
Titelhinweis
Erscheint auch als (Druck-Ausgabe)ISBN: 978-3-8376-3031-2
ISBN
ISBN 978-3-8394-3031-6
Klassifikation
JFCV;HP
SOC
9729
JFCV
HPN
SOC022000
320
Kurzbeschreibung
Kitchen, cooking, nutrition, and eating have become omnipresent cultural topics. They stand at the center of design, gastronomy, nutrition science, and agriculture. Artists have appropriated cooking as an aesthetic practice - in turn, cooks are adapting the staging practices that go with an artistic self-image. This development is accompanied by crisis of eating behaviour and a philosophy of cooking as a speculative cultural technique. This volume investigates the dimensions of a new culinary turn, combining for the very first time contributions from the theory and practice of cooking.
SWB-Titel-Idn
50538910X
Signatur
E-Book UTB-scholars EBS
Bemerkungen
Elektronischer Volltext - Campuslizenz
Elektronische Adresse
$uhttps://elibrary.utb.de/doi/book/10.5555/9783839430316
Internetseite / Link
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