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Culinary Turn: Aesthetic Practice of Cookery (in collaboration with Anneli Käsmayr and in editorial cooperation with Raphaela Reinmann)

Culinary Turn: Aesthetic Practice of Cookery (in collaboration with Anneli Käsmayr and in editorial cooperation with Raphaela Reinmann)
Kataloginformation
Feldname Details
Vorliegende Sprache eng
ISBN 978-3-8376-3031-2
Name Meulen, Nicolaj ¬van der¬ ¬[HerausgeberIn]¬
Wiesel, Jörg ¬[HerausgeberIn]¬
ANZEIGE DER KETTE Wiesel, Jörg ¬[HerausgeberIn]¬
Name Käsmayr, Anneli ¬[HerausgeberIn]¬
Reinmann, Raphaela ¬[HerausgeberIn]¬
T I T E L Culinary Turn
Zusatz zum Titel Aesthetic Practice of Cookery (in collaboration with Anneli Käsmayr and in editorial cooperation with Raphaela Reinmann)
Verlagsort Bielefeld
Verlag transcript Verlag
Erscheinungsjahr 2017
2017
Umfang 1 Online-Ressource
Reihe Ästhetische Praxis ; 1
Titelhinweis Erscheint auch als (Druck-Ausgabe)ISBN: 978-3-8376-3031-2
ISBN ISBN 978-3-8394-3031-6
Klassifikation JFCV;HP
SOC
9729
JFCV
HPN
SOC022000
320
Kurzbeschreibung Kitchen, cooking, nutrition, and eating have become omnipresent cultural topics. They stand at the center of design, gastronomy, nutrition science, and agriculture. Artists have appropriated cooking as an aesthetic practice - in turn, cooks are adapting the staging practices that go with an artistic self-image. This development is accompanied by crisis of eating behaviour and a philosophy of cooking as a speculative cultural technique. This volume investigates the dimensions of a new culinary turn, combining for the very first time contributions from the theory and practice of cooking.
SWB-Titel-Idn 50538910X
Signatur E-Book UTB-scholars EBS
Bemerkungen Elektronischer Volltext - Campuslizenz
Elektronische Adresse $uhttps://elibrary.utb.de/doi/book/10.5555/9783839430316
Internetseite / Link Verlag
Kataloginformation500429437 Datensatzanfang . Kataloginformation500429437 Seitenanfang .
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