Shortcuts
Top of page (Alt+0)
Page content (Alt+9)
Page menu (Alt+8)
Your browser does not support javascript, some WebOpac functionallity will not be available.
PageMenu
-
Hauptmenü
-
Suchmenü
Einfache Suche
.
Erweiterte Suche
.
Zeitschriften-Suche
.
Suchergebnisse verfeinern
.
Neuerwerbungsliste nach Gruppen
.
Sortierreihenfolge
.
Benutzerdienste
Nutzeranmeldung
.
Mein Konto
.
Erwerbungsvorschlag
.
Fernleihe
.
Vormerkung
.
Verlängerung
.
Weitere Recherchemöglichkeiten
Datenbankinfosystem (DBIS)
.
Karlsruher virtueller Katalog (KVK)
.
Regensburger Systematik (RVK)
.
Elektronische Zeitschriften (EZB)
.
Zeitschriftendatenbank (ZDB)
.
Sitzung beenden
Katalog verlassen
.
Homepage WHZ
.
Hochschulbibliothek
.
© LIBERO v6.4.1sp240211
Page content
Sie befinden sich hier
:
>
Wählen der Benutzerpräferenzen
>
Zweigstelleninformation
>
Suchergebnisse
Katalogdatenanzeige
Katalogdatenanzeige
Vorheriger Titel
.
Food Safety Management Systems: Achieving Active Managerial Control of Foodborne Illness Risk Factors in a Retail Food Service Business
.
Bookmark für diesen Satz setzen
Katalogdatensatz500307040
.
.
Wikipedia-Verfasserlink
.
.
LibraryThing
.
Kataloginformation
Katalogdatensatz500307040
.
Kataloginformation
Feldname
Details
Vorliegende Sprache
eng
ISBN
978-3-030-44734-2
978-3-030-44736-6
978-3-030-44737-3
Name
King, Hal ¬[VerfasserIn]¬
T I T E L
Food Safety Management Systems
Zusatz zum Titel
Achieving Active Managerial Control of Foodborne Illness Risk Factors in a Retail Food Service Business
Auflage
1st ed. 2020.
Verlagsort
Cham
Cham
Verlag
Springer International Publishing
Imprint: Springer
Erscheinungsjahr
2020
2020
2020
Umfang
1 Online-Ressource(XXIV, 182 p. 27 illus., 1 illus. in color.)
Reihe
Practical Approaches
Titelhinweis
Erscheint auch als (Druck-Ausgabe)ISBN: 978-3-030-44734-2
Erscheint auch als (Druck-Ausgabe)ISBN: 978-3-030-44736-6
Erscheint auch als (Druck-Ausgabe)ISBN: 978-3-030-44737-3
ISBN
ISBN 978-3-030-44735-9
Klassifikation
TDCT
TEC012000
641.3
664
Kurzbeschreibung
Forward -- 1. Introduction -- 2. Hazards and their contributing factors to foodborne illness risk in foodservice establishments -- 3. The Process HACCP plan and Prerequisite Control Program necessary to develop food safety management systems in foodservice establishments -- 4. Design of food safety management systems using the Process HACCP plan and Prerequisite Control Program -- 5. Training to enable food safety management systems -- 6. Facilities that enable food safety management systems execution -- 7. Digital technology to enable food safety management systems -- 8. The business value proposition in using food safety management systems -- Appendix A -- Appendix B -- Index.
2. Kurzbeschreibung
This foodborne disease outbreak prevention manual is the first of its kind for the retail food service industry. Respected public health professional Hal King helps the reader understand, design, and implement a food safety management system that will achieve Active Managerial Control in all retail food service establishments, whether as part of a multi-restaurant chain or for multi-restaurant franchisees. According to the most recently published data by the Centers for Disease Control and Prevention (CDC), retail food service establishments are the most commonly reported locations (60%) leading to foodborne disease outbreaks in the United States every year. The Food and Drug Administration (FDA) has reported that in order to effectively reduce the major foodborne illness risk factors in retail food service, a food service business should use Food Safety Management Systems (FSMS); however less than 11% of audited food service businesses in a 2018 report were found using a well-documented FSMS. Clearly, there needs to be more focus on the prevention of foodborne disease illnesses and outbreaks in retail food service establishments. The purpose of this book is to help retail food service businesses implement FSMS to achieve Active Managerial Control (AMC) of foodborne illness risk factors. It is a key resource for retail professionals at all levels of the retail food service industry, and those leaders tasked to build and manage food safety departments within these organizations.
SWB-Titel-Idn
1726036634
Signatur
Springer E-Book
Bemerkungen
Elektronischer Volltext - Campuslizenz
Elektronische Adresse
$uhttps://doi.org/10.1007/978-3-030-44735-9
Internetseite / Link
Resolving-System
.
ISBD-Anzeige
Katalogdatensatz500307040
.
Kategorien-Anzeige
Katalogdatensatz500307040
.
Verwandte Werke
Katalogdatensatz500307040
.
Titel zur Titelsammlung hinzufügen
Katalogdatensatz500307040
.
Kataloginformation500307040
Datensatzanfang
.
Kataloginformation500307040
Seitenanfang
.
Titel vormerken
Katalogdatensatz500307040
Vollanzeige Katalogdaten
Auf diesem Bildschirm erhalten Sie Katalog- und Exemplarinformationen zum ausgewählten Titel.
Im Bereich
Kataloginformation
werden die bibliographischen Details angezeigt. Per Klick auf Hyperlink-Begriffe wie Schlagwörter, Autoren, Reihen, Körperschaften und Klassifikationen können Sie sich weitere Titel des gewählten Begriffes anzeigen lassen.
Der Bereich
Exemplarinformationen
enthält zum einen Angaben über den Standort und die Verfügbarkeit der Exemplare. Zum anderen haben Sie die Möglichkeit, ausgeliehene Exemplare vorzumerken oder Exemplare aus dem Magazin zu bestellen.
Schnellsuche
Suche nach