Shortcuts
Bitte warten Sie, bis die Seite geladen ist.
 
PageMenu- Hauptmenü-
Page content

Katalogdatenanzeige

30th Scientific-Experts Conference of Agriculture and Food Industry: Answers for Forthcoming Challenges in Modern Agriculture

30th Scientific-Experts Conference of Agriculture and Food Industry: Answers for Forthcoming Challenges in Modern Agriculture
Kataloginformation
Feldname Details
Vorliegende Sprache eng
ISBN 978-3-030-40048-4
978-3-030-40050-7
Name Brka, Muhamed ¬[HerausgeberIn]¬
Omanović-Mikličanin, Enisa ¬[HerausgeberIn]¬
Name ANZEIGE DER KETTE Omanović-Mikličanin, Enisa ¬[HerausgeberIn]¬
Name Karić, Lutvija ¬[HerausgeberIn]¬
Falan, Vedad ¬[HerausgeberIn]¬
Toroman, Almir ¬[HerausgeberIn]¬
T I T E L 30th Scientific-Experts Conference of Agriculture and Food Industry
Zusatz zum Titel Answers for Forthcoming Challenges in Modern Agriculture
Auflage 1st ed. 2020.
Verlagsort Cham
Cham
Verlag Springer International Publishing
Imprint: Springer
Erscheinungsjahr 2020
2020
2020
Umfang 1 Online-Ressource(XVII, 365 p. 65 illus., 44 illus. in color.)
Reihe IFMBE Proceedings ; 78
Titelhinweis Erscheint auch als (Druck-Ausgabe)ISBN: 978-3-030-40048-4
Erscheint auch als (Druck-Ausgabe)ISBN: 978-3-030-40050-7
ISBN ISBN 978-3-030-40049-1
Klassifikation MQW
TEC059000
610.28
Kurzbeschreibung Ex-situ Remediation of Heavy Metals Contaminated Soils Using Natural Aluminosilicate Minerals -- Soil Water Balance Response to Climate Change in Posavina Region -- Survival of Soil Microbial Population After Glyphosate Application -- Determination of Yield and Agronomic Characteristics of Some Soyban Genotypes Suitable for Double Crop Agriculture in Mediterranean Climate Conditions -- Bottleneck Analysis of Turkish and Algerian SheepBreeds Using Microsatellite Markers -- Determination of Meat Quality in Extensively Reared Akkaraman Sheep Breed -- Analysis of the Fat Substitution in Biscuit Type Cookies by the Addition of Inulin -- Application and Impact of Nanotechnology in Sport.
2. Kurzbeschreibung This book gathers the proceedings of the 30th Scientific-Experts Conference of Agriculture and Food Industry, held on September 26-27, 2019, in Sarajevo, Bosnia and Herzegovina. It reports on the application of innovative technologies in food sciences and agriculture, and covers research in plant and animal production, agricultural economics and food production. Further, the book discusses key social and environmental issues, and proposes answers to current challenges. The conference was jointly organized by the Faculty of Agriculture and Food Sciences of the University of Sarajevo, Bosnia and Herzegovina, the Faculty of Agriculture of Ege University, Turkey, the Bosnia and Herzegovina Medical and Biological Engineering Society, and the Faculty of Agriculture of the University of Belgrade, Serbia. The proceedings offer a timely snapshot of cutting-edge, multidisciplinary research and developments in modern agriculture. As such, they address the needs of researchers and professionals, agricultural companies, food producers, and regulatory and food safety agencies. .
SWB-Titel-Idn 1691531596
Signatur Springer E-Book
Bemerkungen Elektronischer Volltext - Campuslizenz
Elektronische Adresse $uhttps://doi.org/10.1007/978-3-030-40049-1
Internetseite / Link Resolving-System
Kataloginformation500304052 Datensatzanfang . Kataloginformation500304052 Seitenanfang .
Vollanzeige Katalogdaten 

Auf diesem Bildschirm erhalten Sie Katalog- und Exemplarinformationen zum ausgewählten Titel.

Im Bereich Kataloginformation werden die bibliographischen Details angezeigt. Per Klick auf Hyperlink-Begriffe wie Schlagwörter, Autoren, Reihen, Körperschaften und Klassifikationen können Sie sich weitere Titel des gewählten Begriffes anzeigen lassen.

Der Bereich Exemplarinformationen enthält zum einen Angaben über den Standort und die Verfügbarkeit der Exemplare. Zum anderen haben Sie die Möglichkeit, ausgeliehene Exemplare vorzumerken oder Exemplare aus dem Magazin zu bestellen.
Schnellsuche